Серіал "Гра престолів" отримав 22 номінації на "Еммі-2018"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Серіал "Гра престолів" отримав 22 номінації на "Еммі-2018"

Серіал "Гра престолів" отримав 22 номінації на "Еммі-2018"
Джерело:  online.ua

Популярний серіал "Гра престолів" цьогоріч претендує на найбільшу кількість статуеток – 22 – телевізійної премії США "Еммі". Зазначимо, що в 2017 році сага не могла позмагатися за цю нагороду - тоді 21 номінацію отримали серіал "Світ дикого заходу" і шоу Saturday Night Live, повідомляє ONLINE.UA.

Головною особливістю премії "Еммі - 2018" є те, що лідером за кількістю номінацій стала компанія Netflix. Вона буде боротися за 112 статуеток. Варто зазначити, що лідером протягом попередніх 18 років за цим показником була компанія HBO. Цьогоріч у неї лише 108 номінацій.

Церемонія вручення "Еммі" буде проходити 17 вересня в лос-анджелеському театрі "Майкрософт". Її ведучими стануть актори програми Saturday Night Live Колін Джост і Майкл Чє.

Цікаво, що сага "Гра престолів" була номінована на "Найкращий драматичний серіал" - вона буде боротися з минулорічним серіалом-переможцем "Розповідь служниці".

Нагадаємо, "Гра престолів" - американський телесеріал у жанрі фентезі, створений за мотивами циклу романів «Пісня льоду й полум'я» письменника Джорджа Р. Р. Мартіна. Дата прем'єри в США — 17 квітня 2011 року. Вже вийшло 7 сезонів. Нещодавно стало відомо про завершення зйомок 8-го сезону саги.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше зірка саги "Гра престолів" відомий актор Ніколай Костер-Вальдау зізнався, яку сцена з усіх семи сезонів популярного серіалу вважає найжорстокішою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?