Єлизавета ІІ вперше зустрінеться з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Єлизавета ІІ вперше зустрінеться з Трампом

Єлизавета ІІ вперше зустрінеться з Трампом
Джерело:  BBC

Британська королева Єлизавета ІІ проведе зустріч з американським лідером Дональдом Трампом, який приїхав з візитом до Великої Британії. Трамп стане 12-м президентом США, з яким вона зустрінеться.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ВВС Україна.

Відомо, що 13 липня Єлизавета ІІ прийматиме Дональда Трампа та його дружину Меланію у Віндзорському замку – офіційній резиденції британських монархів.

"За 66 років свого перебування на троні Єлизавета ІІ зустрілася зі всіма президентами США, за винятком Ліндона Джонсона і поки що - Трампа. Єлизавета вперше зустрілася з американським президентом ще у 1951 році – Трампу тоді було лише 5 років. У Вашингтоні тоді ще принцеса Єлизавета провела зустріч з Гаррі Труменом", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що востаннє королева Великої Британії зустрічалася з американським лідером у 2011 році – разом із принцом Філіпом вона приймала у Букінгемському палаці президента США Барака Обаму та його дружину Мішель.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент США Дональд Трамп заявив, що колишній глава МЗС Великої Британії Борис Джонсон "буде прекрасним прем’єр-міністром"  замість нинішньої прем’єрки Терези Мей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?