Трамп: Обама здав Крим Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп: Обама здав Крим Путіну

Трамп: Обама здав Крим Путіну
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп стверджує, що його попередник Барак Обама "буквально здав" український півострів Крим президенту РФ Володимиру Путіну. Голова Білого дому додав,  що це одна з проблем, яка перейшла йому у спадок і яку він активно намагається вирішити.

Про це президент заявив на прес-конференції з прем’єркою Британії Терезою Мей, передає ONLINE.UA.

Дональд Трамп зізнався, що не знає, що буде з Кримом, оскільки "це процес".

"Обама вчинив жахливу помилку з Кримом. Він буквально здав Крим. Я не думаю, що це могло статися, якби я був президентом. Це була його катастрофа. Але я хочу, щоб люди зрозуміли, що Крим став ще одним поганим спадком. Я отримав (у спадок від Обами – ред.) Північну Корею, і зараз у нас все добре… Я дивлюся на багато катастроф, які отримав (від попередника - ред. ). Я отримав багато проблем у спадок, і я вирішую їх одна за одною"- сказав американський лідер.

Окрім того, голова Білого дому зазначив, що санкції проти Росії лишаються в силі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада РФ працює над новою угодою, яку має намір затвердити в ході саміта американського лідера Дональда Трампа та президента Росії Володимира Путіна. Відомо, що зараз Кремль проводить активні переговори зі своїми колегами у Вашингтоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?