Франція стала Чемпіоном світу з футболу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Франція стала Чемпіоном світу з футболу

Франція стала Чемпіоном світу з футболу
Джерело:  online.ua

Чемпіонат світу з футболу вдруге в історії виграла збірна Франції. Вона обіграла у фіналі збірну Хорватії з рахунком 4:2,  повідомляє ONLINE.UA.

Матч відбувся у Москві на стадіоні «Лужники». Перші два м'ячі забили хорвати: на 18-й хвилині Маріо Манджукич вразив ворота своєї команди, а Іван Перишич на 28-й - ворота суперника.

Потім тричі забивали французи: Антуан Грізманн з пенальті (38-а хвилина), Поль Погба (59-а) і Кіліан Мбаппе (65-а). На 69-й хвилині гри автор автоголу Манджукич забив й у ворота суперника, встановивши остаточний рахунок.

У фінальному поєдинку Чемпіонату світу Хорватія грала вперше.

Зазначимо, що Чемпіоном світу Франція стала вдруге в історії. Перший раз це сталося у 1998 році після перемоги у фіналі над збірною Бразилії (3:0). У 2006 році французи програли фінал італійцям за пенальті.

Збірна України на Чемпіонаті світу з футболу не представлена. Зазначимо, що Україна закликала не проводити ЧС з футболу в Росії, оскільки ця країна утримує політичних в'язнів та веде війну.

Нагадаємо, що 7 липня збірна Хорватія в серії пенальті обіграла РФ — і після матчу екс-гравець "Динамо" Віда, який забив гол в тому матчі, і скаут київського клубу Огнєн Вукоєвич записали відеозвернення зі словами "Слава Україні!". Пізніше стало відомо, що футболіста Огнєна Вукоєвича звільнили з посади помічника тренера збірної Хорватії та відрахували зі складу делегації на ЧС-2018 за спільне відео з Відою.

Як повідомляв ONLINE.UA, півзахисник національної збірної Хорватії Огнєн Вукоєвич відмовився вибачатися перед росіянами за слова на підтримку України. Він зазначив, що його не цікавить політика, а тільки футбол.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?