Трамп назвав головних торгових ворогів США
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп назвав головних торгових ворогів США

Трамп назвав головних торгових ворогів США
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп заявив, що ЄС, Росія і Китай є торговими ворогами Сполучених Штатів. Американський лідер також наголосив, що глобально для США саме Євросоюз є найбільшим конкурентом.

Про це він розповів інтерв'ю CBS, перебуваючи в Шотландії, передає ONLINE.UA.

"ЄС є нашим ворогом, якщо говорити про те, що вони роблять у торгівлі. Росія є ворогом у певних аспектах. Китай економічний ворог, звісно, що ворог. Це нічого не означає, я не кажу, що вони погані. Однак вони наші конкуренти. Я поважаю лідерів цих країн, але в економічному сенсі вони отримують вигоду від США і багато з цих країн є членами НАТО, які не платять за рахунками"- сказав він.

Варто зазначити, що раніше президент Європейської ради Дональд Туск закликав американського лідера Дональда Трампа не забувати, що саме Європа є головним стратегічним партнером Вашингтона.

Як повідомляв ONLINE.UA,  прес-секретар Міністерства економіки ФРН заявила, що контрзаходи ЄС на торговельні мита США підуть на користь всім залученим сторонам, а також допоможуть знайти спільну мову і нейтралізувати конфлікт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?