Отруєння Скрипаля: ЗМІ повідомили шокуючі подробиці розслідування
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: ЗМІ повідомили шокуючі подробиці розслідування

Отруєння Скрипаля: ЗМІ повідомили шокуючі подробиці розслідування
Джерело:  online.ua

Слідчі Великої Британії вважають, що ГРУ РФ, співробітників якої звинувачують у втручанні в американські вибори 2016 року, може бути відповідальним за отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля і його доньки Юлії.

Про це пише The New York Times з посиланням на свої джерела, передає ONLINE.UA.

Також зазначається, що британські правоохоронці близькі до того, щоб назвати конкретних осіб, які, як вони вважають, провели операцію.
"Британські слідчі вважають, що атака на Скрипалів у Солсбері нервово-паралітичною речовиною "Новачок" 4 березня була проведена колишніми або діючими співробітниками ГРУ", - пише видання з посиланням на британського та 2 американських чиновників.

Окрім того, слідчі також розглядають версію, що за отруєнням може стояти інша російська спецслужба чи приватна структура.

Нагадаємо, що раніше Мін'юст США висунув звинувачення 12 співробітникам військової розвідки РФ у втручанні в американські вибори, заявивши, що ГРУ є таємною потужною силою Кремля у конфліктах по всьому світу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  нове отруєння двох людей біля Солсбері було викликано "Новачком".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?