Відомо, що обговорювали Путін та Макрон перед фіналом ЧС-2018
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомо, що обговорювали Путін та Макрон перед фіналом ЧС-2018

Відомо, що обговорювали Путін та Макрон перед фіналом ЧС-2018
Джерело:  online.ua

Французський лідер Еммануель Макрон зустрівся з президентом РФ Володимиром Путіним. Вказано, що зустріч сторін відбулася за кілька годин до фіналу Чемпіонату світу з футболу-2018.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Кремля.

Зазначається, що Макрон і Путін обговорили низку міжнародних і регіональних питань, "в першу чергу ситуацію, яка зараз склалася в Сирії".

У повідомленні не згадується, чи говорили президенти Франції та РФ про Україну, хоча раніше ЗМІ повідомляли, що Еммануель Макрон має намір підняти це питання.

На сайті Єлисейського палацу поки немає інформації про зустріч.

Варто зазначити, що приїзд в РФ стаВ для Макрона третім в 2018 році. В кінці травня лідер Франції на запрошення Путіна брав участь в Петербурзькому міжнародному економічному форумі. 10 липня він був присутній на півфінальному матчі Чемпіонату світу з футболу в Санкт-Петербурзі.

Зазначимо, що Чемпіонат світу з футболу вдруге в історії виграла збірна Франції. Вона обіграла у фіналі збірну Хорватії з рахунком 4:2.

Як повідомляв ONLINE.UA,  президент України Петро Порошенко зустрівся з французьким лідером Еммануелем Макроном у рамках саміту НАТО в Брюсселі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?