Ціни на нафту почали стрімко знижуватися
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафту почали стрімко знижуватися

Ціни на нафту почали стрімко знижуватися
Джерело:  online.ua

На світових біржах почали стрімко падати ціни на нафту еталонних марок. Експерти зазначають, що гравці нафтового ринку чекають результатів саміту президентів США і Росії Дональда Трампа та Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані торгів.

Вказано, що ціна вересневих ф'ючерсів на північноморську нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures о 9:30 за київським часом впала на $0,66 (0,88%) - до $74,66 за барель. У свою чергу вартість нафти WTI з поставкою в серпні на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) знизилася на $0,67 (0,96%) - до $69,28 за барель.

Аналітики пояснили, що ціни на "чорне золото" знижуються через інформацію про нарощування експорту нафти Саудівською Аравією, а також черз дані про плани США використовувати нафту зі стратегічних резервів для стримування цін в разі їхнього підвищення.

Як повідомляв ONLINE.UA, представник Ірану в ОПЕК Хусейн Каземпур Ардебілі заявив, що ціни на нафту повернуться до позначки в 100 доларів за барель. Він також підкреслив, що головна причина таких різких змін на світовому ринку — дії президента США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?