Тренер збірної Франції вперше прокоментував перемогу на ЧС-2018
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер збірної Франції вперше прокоментував перемогу на ЧС-2018

Тренер збірної Франції вперше прокоментував перемогу на ЧС-2018
Джерело:  online.ua

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам заявив, що його команда показала дуже якісну гру і саме тому змогла завоювати Кубок світу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ФІФА.

"Франція – чемпіон світу. Це означає, що ми щось зробили краще, ніж інші. У мене була дуже молода команда. 14 з них ніколи до цього не грали на ЧС, але вони показали якісну гру. Я дуже гордий. Вони проявили величезний дух. Мені нема про що шкодувати. У нас були недоліки, але ми чемпіони. У першому таймі нами було зроблено небагато. Ви питаєте, чи добрий чемпіон Франція. Але ми чемпіони світу. Ми чемпіони на наступні 4 роки. Ось що треба запам'ятати", - сказав Дешам.

Він також підкреслив, що не збирається багато говорити про себе, адже тріумф Франції на ЧС-2018 - це спільна перемога усіх членів команди. Тренер наголосив, що саме завдяки колективу розкриваються індивідуальні здібності кожного гравця.

"Не люблю говорити про удачу. Але я ніколи не бачив такого ЧС. Ті команди, які були малими на папері, приїхали сюди суперпідготованими", - зазначив Дешам.

Як повідомляв ONLINE.UA, Чемпіонат світу з футболу вдруге в історії виграла збірна Франції. Вона обіграла у фіналі збірну Хорватії з рахунком 4:2. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?