Британський міністр пішов у відставку через гучний секс-скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

Британський міністр пішов у відставку через гучний секс-скандал

Британський міністр пішов у відставку через гучний секс-скандал
Джерело:  online.ua

Міністр у справах малого бізнесу, колишній радник прем'єра Британії Терези Мей Ендрю Гріфітс подав у відставку після того, як було оприлюднене його листування сексуального характеру з двома жінками.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mirror.

Зазначається, що у розпорядженні видання опинилися близько двох тисяч смс-повідомлень Гріфітса - їхній зміст мав сексуальний характер.

"Міністр пропонував двом жінкам-барменам зняти квартиру і зайнятися сексом. Він надіслав їм понад 700 фунтів, а у відповідь в смс-переписці вимагав від жінок відверті фото і відео", - сказано в повідомленні.

Після того, як стало відомо про сексуальні домагання з боку чиновника, він вибачився за свою поведінку.

"Я не намагаюся виправдати свою поведінку, я буду шукати професійної допомоги, щоб це ніколи не повторилося. Згодом я сподіваюся отримати прощення від тих, кого я так сильно підвів", - сказав міністр.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російська блогерка Настя Рибка, яка стала фігуранткою гучного секс-скандалу за участю російських олігархів, була затримана в Таїланді. Дівчину, яка звинуватила Олега Дерипаску в груповому згвалтуванні, заарештували за незаконні секс-тренінги в курортному місті Паттайя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?