Кейт Міддлтон і Меган Маркл вперше разом вийшли у світ: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Кейт Міддлтон і Меган Маркл вперше разом вийшли у світ: опубліковані фото

Кейт Міддлтон і Меган Маркл вперше разом вийшли у світ: опубліковані фото
Джерело:  ТСН

Кейт Міддлтон і Меган Маркл здійснили перший спільний вихід у світ без своїх чоловіків. Герцогині відвідали фінал Вімблдонського турніру.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТСН".

"Дружини принца Вільяма і принца Гаррі разом прийшли на вирішальний матч Вімблдону.  Для герцогинь ця поява на публіці стала першим офіційним спільним візитом без супроводу чоловіків. Для цієї події Кейт Міддлтон обрала білу сукню в горошок, з невеликою баскою з правого боку. Доповнила образ герцогиня годинником на металевому ремінці і бежевими туфлями.  Меган Маркл одягла модну сорочку вільного крою в синю смужку і білі широкі штани з високою талією",- сказано в повідомленні.

Візит герцогинь на фінал спортивного змагання пов'язаний з дружбою Меган Маркл і Серени Вільямс. Варто зазначити, що тенісистка з чоловіком були на весіллі у Маркл і принца Гаррі.

Як повідомляв ONLINE.UA, ч ерез місяць після королівського весілля принца Гаррі і Меган Маркл стало відомо, що королева Єлизавета II погодилася на їх шлюб лише за умови підписання шлюбного контракту з жорсткими умовами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?