Мережу підкорив трейлер нового сезону "Доктор Хто"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мережу підкорив трейлер нового сезону "Доктор Хто"

Мережу підкорив трейлер нового сезону "Доктор Хто"
Джерело:  online.ua

В мережі набирає популярність трейлер нового сезону серіалу "Доктор Хто". Виконавицею головної ролі стане відома акторка Джоді Віттакер.

Відео на своєму Уoutube-каналі 15 липня опублікувала BBC America, передає ONLINE.UA.\

Зазначимо, що Віттакер стане 13-м виконавицею ролі Доктора. Її попередник Пітер Капальді, що знімався в серіалі з 2013 року, покинув проект.

"Доктор Хто" — найтриваліший науково-фантастичний серіал усіх часів і важлива частина британської поп-культури. Він здобув визнання за образність історій, творчі низькобюджетні спецефекти і новаторське використання електронної музики (створеної BBC Radiophonic Workshop).У Великій Британії і не тільки "Доктор Хто" став культовим фаворитом телебачення і вплинув на покоління британських телевізійних сценаристів, більшість яких були його давніми глядачами.

Серіал здобув визнання критиків і публіки як одна з найкращих британських телепрограм і премію BAFTA за найкращий серіал 2006 року. На честь 50-річного ювілею серіалу, Королівська пошта Великої Британії випустила 2013 року серію поштових марок, присвячених "Доктору Хто".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що авторитетне видання The Guardian опублікувало  рейтинг кращих фільмів, які були випущені за перше півріччя 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?