Путін здивував заявою про постійні контакти з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін здивував заявою про постійні контакти з Трампом

Путін здивував заявою про постійні контакти з Трампом
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп та президент Росії Володимир Путін розпочали свою зустріч у Гельсінкі.  У вступному слові очільник Кремля заявив, що останнім часом у нього із Трампом продовжувалися постійні контакти по телефону та на різних майданчиках міжнародних заходів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

"Однак тепер настав час докладно поговорити про двосторонні відносини та больові точки у світі", - додав президент РФ.

Після цього американський лідер привітав колегу із проведенням "одного з найкращих" Чемпіонату світу з футболу. Його заява зразу ж була перекладена для Путіна російською мовою.

"Я хотів би привітати вас з надзвичайно успішним Чемпіонатом світу, одним із найкращих коли-небудь", - сказав Трамп, додавши, що сам трохи дивився ЧС-2018.

Окрім того, голова Білого дому заявив, що разом із російським лідером вони обговорять "все" - від торгівлі до військових питань та Китаю. Американський президент також сказав, що вони сподіваються "зробити щось" у відношенні до своїх ядерних арсеналів.

"Ладнати з Росією – це хороша, а не погана річ", - сказав Трамп.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в центрі Гельсінкі, де 16 липня відбудеться саміт Дональда Трампа і Володимира Путіна, з’явилися білборди зі зверненнями до президентів США та РФ англійською та російською мовами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?