Мій план по Brexit намагаються підірвати - Мей
Категорія
Світ
Дата публікації

Мій план по Brexit намагаються підірвати - Мей

Мій план по Brexit намагаються підірвати - Мей
Джерело:  online.ua

Прем'єрка Великої Британії Тереза Мей заявила, що законодавців постійно намагаються підірвати її план виходу з Європейського Союзу. Вона також підкреслила, що не має наміру проводити другий референдум по Brexit незалежно від обставин.

Про це повідомив прес-секретар Мей, передає ONLINE.UA з посиланням на The Daily Star.

"Британська громадськість проголосувала за вихід з Європейського Союзу. Другого референдуму не буде - ні за яких обставин. Тереза Мей вважає свій план виходу з ЄС єдиним можливим шляхом досягнення угоди з ЄС, що відповідало б цілям її уряду", - заявив прес-секретар.

Пропозиції серед іншого передбачають укладення з ЄС Угоди про асоціацію на зразок тієї, що діє між Євросоюзом і Україною. Мей налаштована на більш м'який Brexit зі збереженням тісних економічних зв'язків з ЄС.

Як повідомляв ONLINE.UA,  6 липня британська прем’єр-міністерка Тереза Мей провела спеціальну закриту зустріч з членами уряду країни, під час якої влада намагалася узгодити список умов щодо Brexit для переговорів з ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?