Трамп - Путіну: Крим належить Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп - Путіну: Крим належить Україні

Трамп - Путіну: Крим належить Україні
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп не визнав незаконну анексію Криму під час зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це очільник Кремля заявив на спільній прес-конференції з американським колегою у Гельсінкі, передає ONLINE.UA.

"Позиція президента Трампа по Криму відома. Він її дотримується. Він каже про незаконність приєднання Криму до Російської Федерації", - сказав Путін.

Після цього президент РФ додав, що для РФ питання анексованого Криму закрите.

"У нас інша точка зору. Ми вважаємо, що ми провели референдум у повній відповідності до міжнародного права… Для нас, для РФ, це питання закрите. Все", - заявив він.

Зауважимо, сам президент США під час спілкування з пресою жодного разу не згадав про кримське питання. Окрім того, коли американський журналіст почав говорити про російську агресію проти України, голова Білого дому раптово заявив про закінчення прес-конференції.

Як повідомляв ONLINE.UA,  американський лідер Дональд Трамп стверджує, що його попередник Барак Обама "буквально здав" український півострів Крим президенту РФ Володимиру Путіну. Президент США додав,  що це одна з проблем, яка перейшла йому у спадок і яку він активно намагається вирішити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?