Путін зробив Трампу неочікуваний подарунок: з'явилося фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін зробив Трампу неочікуваний подарунок: з'явилося фото

Путін зробив Трампу неочікуваний подарунок: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін подарував американському лідеру Дональду Трампу м’яч ЧС-2018, побажавши Сполученим Штатам у 2026 році успішно провести Чемпіонат світу з футболу.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

"Що стосується того, що м'яч на нашій стороні по Сирії: ось пан президент тільки що говорив про те, що ми закінчили і успішно провели чемпіонат світу з футболу. От щодо м'яча, я хочу пану президенту цей м’яч передати – тепер м’яч на його боці",- сказав Путін і віддав Трампу подарунок.

Голова Білого дому подякував Путіну і заявив, що сподівається на таке ж успішне проведення футбольного чемпіонату, як і в РФ. Трамп зазначив, що м’яч подарує своєму молодшому сину Баррону.

"Він буде для мого сина Баррона. Ось Меланія, візьми для нього м’яч", - сказав Трамп і кинув м’яч дружині Меланії, яка сиділа у першому ряду зали.

Як повідомляв ONLINE.UA,  президент США Дональд Трамп не визнав незаконну анексію Криму під час зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?