Порошенко: Україна - пріорітет для США і НАТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко: Україна - пріорітет для США і НАТО

Порошенко: Україна - пріорітет для США і НАТО
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко заявив, що Україна залишається одним із головних пріоритетів для НАТО і США.

Про це він розповів в ефірі ICTV, передає ONLINE.UA.
"Базуючись на моїй зустріч з Трампом, яка тривала напередодні на саміті Україна-НАТО, базуючись на документах саміту НАТО, де стоїть в тому числі і підпис американського президента Дональда Трампа, Україна була і залишається серед перших пріоритетів як НАТО, так і США", - зазначив український лідер. 
Окрім того, він також прокоментував виступ голови Білого дому Дональда Трампа на прес-конференції з Путіним. Порошенко наголосив, що американський лідер дотримується позиції про незаконність анексії Криму Росією.
"Дуже добре, що президент Трамп не здав жодної позиції щодо України... Наприклад, чий Крим", - підкреслив Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп не визнав незаконну анексію Криму під час зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.  Зауважимо, сам президент США під час спілкування з пресою жодного разу не згадав про кримське питання. Окрім того, коли американський журналіст почав говорити про російську агресію проти України, голова Білого дому раптово заявив про закінчення прес-конференції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?