Шварценеггер - Трампу: ви розкисла макаронина і фанат Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Шварценеггер - Трампу: ви розкисла макаронина і фанат Путіна

Шварценеггер - Трампу: ви розкисла макаронина і фанат Путіна
Джерело:  online.ua

Відомий актор та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер жорстко розкритикував виступ американського лідера Дональда Трампа на прес-конференції з президентом РФ Володимиром Путіним, назвавши його "розкислою макарониною" і маленьким фанатом очільника Кремля.

Своє відеозвернення до голови Білого дому актор опублікував у Facebook, передає ONLINE.UA.

Екс-губернатор підкреслив, що Дональд Трамп на зустрічі з Путіним зрадив американську розвідку, систему правосуддя і країну в цілому.
"Президенте Трамп, я щойно подивився вашу прес-конференцію з президентом Путіним, і це виглядало ганебно. Ви стояли там як маленька розкисла макаронина, як маленький фанат. Я питав себе, коли ви попросите у нього автограф або селфі", - наголосив Шварценеггер.

"Ви - президент Сполучених Штатів. Ви не маєте права так чинити. Що сталося з вами? Куди поділися сильні словами, сила Рональда Рейгана? [Колись - ред. ], стоячи біля Берлінської стіни, він сказав: «Пане Горбачов, знесіть цю стіну». Що сталося з усім цим? », - запитав Арнольд Шварценеггер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше авторитетні американські політики та дипломати розкритикували виступ глави Білого дому Дональда Трампа на прес-конференції у Гельсінкі після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?