Він смішний: Порошенко розказав про ляп Путіна на саміті з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Він смішний: Порошенко розказав про ляп Путіна на саміті з Трампом

Він смішний: Порошенко розказав про ляп Путіна на саміті з Трампом
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко заявив, що очільник Кремля Володимир Путін під час прес-конференції з американським лідером Дональдом Трампом обмовився і визнав незаконну анексію Криму.

Про це він розповів в ефірі ICTV, передає ONLINE.UA.

"Пам'ятаєте відповідь Путіна? Він смішний, я не думаю, що все це помітили, але Путін заявив: ми, маються на увазі росіяни, провели референдум і захопили його. Не українці, не українська влада, не український народ, а вони провели референдум. Це ще один переконливий доказ незаконної анексії", - пояснив Порошенко.

Окрім того, він також прокоментував виступ голови Білого дому Дональда Трампа на прес-конференції з Путіним. Український лідер наголосив, що президент США дотримується позиції про незаконність анексії Криму Росією.
"Дуже добре, що президент Трамп не здав жодної позиції щодо України... Наприклад, чий Крим", — заявив Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент США Дональд Трамп після переговорів тет-а-тет з главою РФ Володимиром Путіним заявив про "дуже добрий початок" двостороннього саміту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?