Ціни на нафту продовжують стрімко падати - відома причина
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафту продовжують стрімко падати - відома причина

Ціни на нафту продовжують стрімко падати - відома причина
Джерело:  online.ua

Світові ціни на нафту еталонних марок продовжують стрімко знижуватися. Вказано, що ціна вересневих ф'ючерсів на північноморську нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures о 9:40 за Києвом подешевшала на $0,36 (0,52%) - до $71,47 за барель.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані торгів. 
Окрім того, вартість нафти WTI з поставкою в серпні на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) впала на $0,22 (0,36%) - до $66,83 за барель.
Аналітики пояснили, що зараз інвесторів турбують такі фактори, як збільшення експорту нафти з Саудівської Аравії, потенційне вивільнення частини стратегічного нафтового резерву США і напруженість в торгових відносинах Вашингтона з іншими країнами.
Раніше стало відомо, що ціни на нафту впали за день на 3,5% через зростання пропозиції в Лівії і Саудівській Аравії.

Нагадаємо, представник Ірану в ОПЕК Хусейн Каземпур Ардебілі заявив, що ціни на нафту повернуться до позначки в 100 доларів за барель.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  американський президент Дональд Трамп заявив, що Організація країн-експортерів нафти "маніпулює" світовим ринком нафти, а також додав, що вона повинна негайно припинити це робити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?