Роковини трагедії MH17: Порошенко заявив, що Україна допоможе покарати РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Роковини трагедії MH17: Порошенко заявив, що Україна допоможе покарати РФ

Роковини трагедії MH17: Порошенко заявив, що Україна допоможе покарати РФ
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко заявив, що саме РФ має понести відповідальність за теракт з літаком рейсу MH17, оскільки спільна слідча група встановила, що він був збитий зенітно-ракетним комплексом БУК, який належав російським військам та був доставлений з Росії.

Про це він написав у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Четверті роковини трагедії MH17. Схиляємо голови у скорботі та молимось із родинами 298 трагічно загиблих. Спільна слідча група з представників Австралії, Бельгії, Малайзії, Нідерландів та України встановила, що літак був збитий російським зенітно-ракетним комплексом БУК, який належав російським військам та був доставлений з РФ. Саме Росія має понести відповідальність за цей теракт",- написав Порошенко.

Президент також додав, що Україна і надалі надаватиме усю необхідну допомогу для проведення професійного розслідування та покарання винних у трагедії.

  "Усі причетні до цього теракту мають бути притягнуті до відповідальності та понести покарання"- сказано в повідомленні українського лідера.

Як повідомляв ONLINE.UA, г лави МЗС G7 заявили, що Росія має негайно зв’язатися з Австралією і Нідерландами, щоб роз’яснити та дати відповіді на питання, що стосуються будь-яких можливих порушень міжнародного права у справі MH17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?