Відомий мільярдер пожертвував на благодійність рекордну суму
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий мільярдер пожертвував на благодійність рекордну суму

Відомий мільярдер пожертвував на благодійність рекордну суму
Джерело:  online.ua

Американський мільярдер та інвестор Ворен Бафіт пожертвував на благодійність акції своєї інвестиційної компанії Berkshire Hathaway на суму $3,4 млрд.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-реліз компанії.
"Більш як 17,8 млн акцій класу "B" були спрямовані в благодійний фонд Білла і Мелінди Гейтс (організований засновником Microsoft і його дружиною), фонд Сьюзен Томсон Бафіт (названий на честь покійної дружини Ворена Бафіта фонд, який надає гранти на навчання студентам штату Небраска), і трьом іншим фондам", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, що в 2017 році мільярдер зробив аналогічне пожертвування. Тоді вартість акцій була оцінена в $3,17 млрд.

12 років тому Бафіт пообіцяв пожертвувати на благодійність 85% своїх акцій Berkshire Hathaway. З урахуванням останнього пожертвування, він уже витратив на благодійні потреби 43% належних йому в 2006 році акцій. 
Ворен Бафіт - третій в списку найбагатших людей світу після засновника і голови Amazon Джеффа Безоса і Білла Гейтса.

Як повідомляв ONLINE.UA, авторитетне агентство Bloomberg опублікувало рейтинг найбагатших людей світу.  Перше місце в списку, як і раніше, займає засновник Amazon Джефф Безос зі статками 142 млрд доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?