Німеччина розкритикувала саміт Трампа і Путіна через Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Німеччина розкритикувала саміт Трампа і Путіна через Україну

Німеччина розкритикувала саміт Трампа і Путіна через Україну
Джерело:  online.ua

Голова МЗС Німеччини Гайко Маас розкритикував виступ президентів США та РФ Дональда Трампа та Володимира Путіна, підкресливши, що офіційний Берлін не може допустити мовчання між Вашингтоном та Москвою щодо України.

Про це він заявив виданням медіа групи Redaktionsnetzwerk Deutschland, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми не можемо допустити мовчання між Вашингтоном та Москвою щодо Сирії, України, питань контролю над озброєнням та його скороченням", - зазначив німецький дипломат.

Він також підкреслив, що Трамп та Путін спробували у Гельсінкі розпочати нову сторінку у вкрай напружених відносинах між обома державами. Маас вважає, що наступні місяці продемонструють, наскільки корисною виявилась зустріч у фінській столиці.

Після цього голова МЗС додав, що підтримує подальше дипломатичне зближення США та Росії.

Нагадаємо, раніше авторитетні американські політики та дипломати розкритикували виступ глави Білого дому на прес-конференції, назвавши його ганебним.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий актор та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер жорстко розкритикував виступ американського лідера Дональда Трампа на прес-конференції з президентом РФ Володимиром Путіним, назвавши його "розкислою макарониною" і маленьким фанатом очільника Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?