Трамп назвав найбільшу проблему США та РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп назвав найбільшу проблему США та РФ

Трамп назвав найбільшу проблему США та РФ
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп поділився своїми висновками після зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним. Голова Білого дому заявив, що найбільша проблема між Росією і США пов'язана з поширенням ядерної зброї.

Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу Fox News, передає ONLINE.UA.

  "Я вважаю, що нам вдалося прийти до дійсно важливих висновків.  Думаю, що з сьогоднішнього дня ми відмінно справляємося з Росією. Я думав, що ми справлялися жахливо до сьогодні... Я думаю, що у нас дійсно була потенційна проблема", - сказав Трамп.

Після цього голова Білого дому наголосив, що найбільша проблема між Росією і США пов'язана з поширенням ядерної зброї, вказавши, що дві країни складають 90% ядерної зброї у світі. Трамп зазначив, що між США та РФ була помилкова угода щодо полювання на відьом, яка і розділила країни.

"Я знаю, що президент Обама сказав, що глобальне потепління - наша найбільша проблема, і я б сказав, що ні, це ядерне потепління - наша найбільша проблема в п'ять мільйонів... Ядерна проблема... ми повинні бути дуже обережні", - сказав Трамп.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в центрі Гельсінкі, де 16 липня відбувся саміт Дональда Трампа і Володимира Путіна, з’явилися білборди зі зверненнями до президентів США та РФ англійською та російською мовами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?