Путін: у нас із Трампом з'явилися нові ідеї щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін: у нас із Трампом з'явилися нові ідеї щодо України

Путін: у нас із Трампом з'явилися нові ідеї щодо України
Джерело:  online.ua

Після зустрічі в Гельсінкі президент Росії Володимир Путін заявив, що у них з американським лідером Дональдом Трампом з'явилися нові ідеї щодо України. За його словами, під час саміту обговорювалися способи врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це очільник Кремля розповів в інтерв'ю "Першому каналу", передає ONLINE.UA.

Він також додав, що у них з американським колегою була "змістовна, доброзичлива і партнерська" розмова.

"Ми говорили про Україну. Там є деякі ідеї нові щодо способів врегулювання ситуації на південному сході країни. Домовилися пропрацювати це поки на експертному рівні,"- повідомив Путін.

Він акцентував увагу на невтручанні Росії у вибори в США. Окрім того, очільник Кремля заявив, що Трамп здався йому дуже цікавим і кваліфікованим співрозмовником.

"Його вважають тільки бізнесменом, але він вже, звичайно, політик, тому що вміє слухати і чути те, чого від нього чекає виборець. Про нові зустрічі з ним ми поки не домовлялися, але, можливо, зустрінемося в рамках одного з азіатських заходів, а потім в Аргентині на G20", - заявив Путін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент США Дональд Трамп поділився своїми висновками після зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?