Епатажна співачка Ріанна кардинально змінила імідж
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Епатажна співачка Ріанна кардинально змінила імідж

Епатажна співачка Ріанна кардинально змінила імідж
Джерело:  online.ua

Популярна американська співачка Ріанна кардинально змінила імідж і опублікувала на своїй сторінці фото зі світлим кольором волосся.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram зірки.

 На її сторінці з'явилося кілька світлин, на яких вона блондинка. Одне з них нагадує, коли співачка востаннє була білявою: на фото Ріанна з короткою стрижкою до плечей і світлим кольором волосся прикрашає обкладинку журналу.

Нові світлини демонструють зірку уже з довгим білявим волоссям.

Фанати співачки припустили, що на фото зірка в перуці, оскільки з новим кольором волосся Ріанна ще не виходила в люди. Але, з огляду на любов зірки до змін зачіски, це може бути дійсно зміна іміджу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що авторитетне видання The Fader опублікувало рейтинг з ТОП-13 композицій, які є найкращими цього літа. На першій сходинці -  пісня Summer Nights з мюзиклу "Бріолін"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?