Неочікувано: голова Пентагону хоче відновити контакти з Міноборони РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: голова Пентагону хоче відновити контакти з Міноборони РФ

Неочікувано: голова Пентагону хоче відновити контакти з Міноборони РФ
Джерело:  online.ua

Глава Пентагону Джеймс Меттіс заявив, що готовий провести перші з 2015 року переговори з міністром оброни Росії Сергієм Шойгу. Така ідея виникла після зустрічі президентів США і РФ Дональда Трампа і Володимира Путіна 16 липня у Гельсінкі.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на свої джерела, передає ONLINE.UA.

"Діалог між Меттісом і Шойгу стане ще одним кроком до проведення більш регулярних політичних переговорів на вищому рівні між двома ядерними державами, відносини яких останніми роками погіршилися до найгіршого моменту після холодної війни", - сказано в повідомленні.

Зараз достеменно поки не відомо, мова йде про особисту зустріч або телефонні переговори.

У Міністерстві оборони США відмовилися коментувати інформацію.

"Поки ми не можемо нічого повідомити з цього приводу, але, якщо щось зміниться, ми дамо вам знати",- заявили у відомстві.

Зазначимо, що президент США Дональд Трамп перестав дослухатися до порад глави Пентагону Джеймса Меттіса, а також скоротив кількість особистих зустрічей.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Пентагоні заявили, що військові США і НАТО можуть не встигнути зупинити російські війська в разі їх вторгнення в Польщу і країни Балтії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?