Ганебна поведінка: Мей почала залякувати депутатів достроковими виборами
Категорія
Світ
Дата публікації

Ганебна поведінка: Мей почала залякувати депутатів достроковими виборами

Ганебна поведінка: Мей почала залякувати депутатів достроковими виборами
Джерело:  online.ua

Прем’єрка Великої Британії Тереза Мей пригрозила депутатам-консерваторам достроковими виборами, якщо вони не підтримають її план щодо митних правил після виходу країни з ЄС.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Times.

Депутати стверджують, що отримали попередження за декілька хвилин до ключового голосування у палаті громад щодо виходу Британії з митного союзу з ЄС після Brexit. Вказано, що прибічники Мей пригрозили голосування за вотум недовіри, що могло б привести до дострокових виборів.

"Нам сказали, що ми будемо відповідальні за нові вибори і Джеремі Корбіна на Даунінг стріт, 10 (резиденція британського прем’єра – ред.). Це була жахлива поведінка. Абсолютно ганебна"- заявив один з депутатів.

 Видання зазначає, що така стратегія дозволила Мей отримати підтримку більшості парламентарів і випередити опонентів на шість голосів. Відомо, що 12 консерваторів так і залишилися в опозиції до прем’єрки.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем’єрка Великої Британії Тереза Мей заявила, що законодавців постійно намагаються підірвати її план виходу з Європейського Союзу. Вона також підкреслила, що не має наміру проводити другий референдум по Brexit незалежно від обставин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?