Сенат США розробив план, щоб дізнатися про зміст приватної розмови Путіна і Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Сенат США розробив план, щоб дізнатися про зміст приватної розмови Путіна і Трампа

Сенат США розробив план, щоб дізнатися про зміст приватної розмови Путіна і Трампа
Джерело:  online.ua

В Сенаті США запропонували викликати на слухання в Конгрес офіційного перекладача з боку США, який був присутній на приватній зустрічі Трампа й Путіна у Гельсінкі. Ця ідея з'явилася у сенаторки від Демократичної партії Джані Шахін

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter чиновниці.

"Я закликаю провести слухання з перекладачем, який був присутній з боку США під час зустрічі Трампа й Путіна, аби дізнатися, що вони обговорювали в приватному порядку. Перекладач може допомогти визначити, чим глава Білого дому поділився, або що пообіцяв президенту РФ від імені нашої країни", - написала вона.

Цю пропозицію підтримав однопартієць Шахін - Чак Шумер. Він хоче "негайно" провести слухання з усіма високопоставленими членами делегації, які були присутні на зустрічі Трампа й Путіна.

"Дуже важливо, щоб наші республіканські колеги приєдналися до нас, вимагаючи свідчень на слуханнях команди з питань нацбезпеки президента, яка перебувала в Гельсінкі, і ми повинні це зробити негайно",- заявив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, після зустрічі в Гельсінкі президент Росії Володимир Путін заявив, що у них з американським лідером Дональдом Трампом з’явилися нові ідеї щодо України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?