Усик нарешті зізнався, чому пішов від тренера
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик нарешті зізнався, чому пішов від тренера

Усик нарешті зізнався, чому пішов від тренера
Джерело:  Кореспондент

Чемпіон світу за версіями WBC і WBO у важкій вазі Олександр Усик розповів, чому йому довелося піти від свого тренера Сергія Ватаманюка.

Про це український боксер розказав після відкритого тренування в Москві перед боєм з Муратом Гассієвим, передає ONLINE.UA з посиланням на "Кореспондент".

"Моє розставання з тренером Сергієм Ватаманюком відбулося ще після бою з Майрісом Брієдісом. Він просто не дає мені того, чого б мені хотілося", - зізнався Усик.

Зазначимо, Олександр Усик відмовився проводити відкрите тренування напередодні поєдинку проти Мурата Гассієва в рамках фіналу WBSS. Але пізніше пояснив своє рішення.

"Мені без різниці, де боксувати, головне, щоб організація бою була на найвищому рівні. Я займаюся боксом усе своє життя і люблю цю справу. Так що для мене не має значення, де проходить поєдинок. Бій з Муратом повинен бути дуже цікавим, його всі віддавна очікують. Дай Бог, щоб він відбувся. На даний момент це найважливіший бій у моїй професійній кар'єрі", - сказав Усик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що чемпіонський бій між українським боксером Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим відбудеться 21 липня в Москві в спорткомплексі "Олімпійський". На кону бою будуть стояти чемпіонські пояси всіх версій у важкій вазі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?