У МВС показали важливі докази причетності Росії до катастрофи МН17 на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У МВС показали важливі докази причетності Росії до катастрофи МН17 на Донбасі: опубліковано відео

У МВС показали важливі докази причетності Росії до катастрофи МН17 на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Україна має в своєму розпорядженні незаперечні докази причетності Росії до катастрофи МН17 на Донбасі. Зокрема, це підтверджує відео, яке було таємно знято на Луганщині в 2014 році після того, як російський "Бук" збив малайзійський лайнер.

Відповідні кадри опублікував на своїй сторінці в соцмережі прес-секретар МВС України Артем Шевченко, передає ONLINE.UA.

"Унікальні 13 секунд відео, знятих потайки ввечері 17 липня 2014 на Луганщині міліцейськими розвідниками, які не зрадили країну і зафіксували один з найпотужніших доказів в кремлівському злочині проти людства - катастрофи рейса МН-17",- підписав відео Шевченко, зазначивши, що на каналі МВС в Youtube воно було опубліковано 18 липня 2014 року, на наступний день після катастрофи МН17.

На відео, зробленому українськими розвідниками на наступний день після знищення "Боїнга", показано транспортування російського "Бука", у якого на напрямних відсутня одна ракета. Шевченко підкреслив, що російським військовим на Донбасі потрібен був "Бук" для того, щоб збити саме пасажирський літак, а не військовий. Він вважає, що спочатку їх метою був рейс Москва-Ларнака, який пролітав над іншим населеним пунктом, але російські військові помилилися з районом, в результаті чого збили малайзійський лайнер, на борту якого було 298 чоловік.

Слід зазначити, що раніше дипломат ЄС Федеріка Могеріні закликала російську владу врешті визнати свою провину в аварії пасажирського "Боїнга" на Донбасі в 2014 році. Вона підкреслила, що за новими результатами розслідування спільної слідчої групи доведено, що малайзійський лайнер був збитий "Буком", який поза всяких сумнівів належав ВС РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Нідерланди прийняли важливе рішення щодо катастрофи МН17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?