Кім Кардашьян приголомшила фанатів відвертим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кім Кардашьян приголомшила фанатів відвертим фото

Кім Кардашьян приголомшила фанатів відвертим фото
Джерело:  online.ua

Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян показала свою фігуру в бікіні, опублікувавши в соціальній мережі пікантне фото. За декілька годин воно зібрало більше 2 мільйонів лайків і 10 тисяч коментарів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланям на Instagram моделі.

Кардашьян опублікувала світлину в сірому бікіні. Зірка сидить біля нових парфумів з власної колекції і дивиться на них. Фанати припустили, що модель вирішила в такий спосіб привернути увагу до свого нового продукту.

Для фото Кардашьян вибрала позу, яка демонструє спортивну струнку фігуру. 

Раніше актриса і режисер Дрю Берімор сказала, що їй сподобалися "персики" Кардашьян, маючи на увазі нові парфуми зірки.  Про що вона повідомила на своїй сторінці.

Нагадаємо, раніше відомий італійський модельєр Стефано Габбана різко розкритикував членів відомого сімейства Кардашьян, яке прославилося завдяки реаліті-шоу. Вказано, що модельєр під одним із постів в соціальній мережі написав образливий коментар на адресу родини:  "Найдешевші люди в світі".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  американська зірка Кім Кардашьян зустрілася з президентом США Дональдом Трампом для обговорення тюремної реформи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?