Трамп виступив з важливою заявою щодо санкцій проти Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп виступив з важливою заявою щодо санкцій проти Росії

Трамп виступив з важливою заявою щодо санкцій проти Росії
Джерело:  Associated Press

Санкції США проти Росії залишаться в силі. Про це заявив американський глава Дональд Трамп журналістам після переговорів з Путіним в Гельсінкі, передає ONLINE.UA з посиланням на АР.

Коментуючи позицію США по антиросійським санкціям, Трамп також згадав свою обмовку на прес-конференції в Гельсінкі щодо непричетності Росії до втручання у вибори 2016 року. Американський глава пояснив, що випадково "обмовився". На його думку, ніхто, крім Росії, не міг втрутитися в президентські вибори в США, хоча це втручання не вплинуло на результати виборів.

"Я приймаю висновки розвідувального співтовариства, що мало місце "втручання" Росії. Могли бути й інші люди. І не було ніякої змови", - заявив Трамп.

Нагадаємо, раніше в Конгресі США не виключили, що проти Росії будуть введені нові санкції через втручання в президентські вибори.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США назвали Трампа "контрольованим майном Путіна" через гучну обмовку на прес-конференції в Гельсінкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?