"Бумбокс" проведе акцію протесту на кордоні з окупованим Кримом
Категорія
Україна
Дата публікації

"Бумбокс" проведе акцію протесту на кордоні з окупованим Кримом

"Бумбокс" проведе акцію протесту на кордоні з окупованим Кримом
Джерело:  online.ua

19 липня гурт "Бумбокс" проведе акцію протесту на кордоні з окупованим Кримом. Українські музиканти будуть вимагати звільнення всіх українських політичних в'язнів з російських таборів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу гурту.

"19 липня о 20:00 біля пункту пропуску Каланчак у Херсонській області на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим, гурт "Бумбокс" зіграє концерт, ненасильницьку акцію протесту, вимагаючи звільнення всіх українських політичних в'язнів з російських таборів", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, на Каланчаку збудують сцену, і гурт зіграє годинний сет.Концерт i зйомка проходитимуть у рамках спільної з Білоруським Вільним Театром роботи над документальним фільмом "Return Ticket".

Стрічка має на меті привернути увагу світової спільноти до проблеми незаконної окупації частини територій нашої держави, до порушення прав людини та політичних в’язнів кремлівського режиму. Зазначимо, що картину буде знято за підтримки Міжнародної асоціації журналістів (IFJ).

Як повідомляв ONLINE.UA, український режисер, політв’язень Олег Сенцов написав листа лідеру "Бумбокс" Андрію Хливнюку, в якому він подякував музиканту за підтримку та постійні спроби звільнити режисера з російської колонії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?