ПриватБанк попередив про новий вид шахрайства з грошовими переказами
Категорія
Україна
Дата публікації

ПриватБанк попередив про новий вид шахрайства з грошовими переказами

ПриватБанк попередив про новий вид шахрайства з грошовими переказами
Джерело:  online.ua

В Україні зафіксовано нові випадки шахрайства, які були проведені через підроблений сайт Приват24. Жертвами зловмисників стали вже кілька клієнтів ПриватБанку.

Про новий вид шахрайства з грошовими переказами повідомила прес-служба ПриватБанку, передає ONLINE.UA.

За новою схемою шахраї діють у такий спосіб: через різні канали комунікацій (месенджери, електронну пошту) вони відправляють повідомлення про поповнення карти невідомою особою на кілька тисяч гривень клієнтам ПриватБанку, а після пропонують перейти по посиланню на фальшиву квитанцію, розміщену на фішинговому сайті Приват24.

Фахівці ПриватБанку застерігають клієнтів не відкривати подібні повідомлення, навіть якщо пропозиції в них будуть дуже привабливими. У банку нагадали, що не можна вводити свої логін і пароль на підроблених сайтах, так як вони можуть бути використані шахраями для зняття грошей з рахунків. У ПріатБанку додали, що справжній Приват24 знаходиться тільки за однією адресою - www.privat24.ua.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ощадбанк попередив українців про новий вид шахрайства, який також пов'язаний з появою "двійника" офіційного сайту банку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?