Трамп прогнозує "великий успіх" після зустрічі з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп прогнозує "великий успіх" після зустрічі з Путіним

Трамп прогнозує "великий успіх" після зустрічі з Путіним
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп стверджує, що його саміт з очільником Кремля Володимиром Путіним у Гельсінкі у довгостроковій перспективі принесе "великий успіх".

Про це голова Білого дому написав у своєму Twitter, передає ONLINE.UA

Дональд Трамп зазначив, що переговори з президентом РФ принесуть ще успішніші результати, ніж боюссельський саміт НАТО, який, за його словами, визнали "тріумфом".

"У той час, як зустріч НАТО в Брюсселі була визнаним тріумфом, з мільярдами доларів, які країни-члени додатково викладатимуть у пришвидшеному темпі, зустріч з Росією може виявитися у довгостроковій перспективі навіть більшим успіхом. З цієї зустрічі вийде багато позитивних речей",- сказано в повідомленні голови Білого дому.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент США Дональд Трамп заявив, що "крихітна" країна Чорногорія може спровокувати початок Третьої світової війни, оскільки там проживають "дуже сильні та агресивні люди". Після цього американський лідер поставив під сумнів обов’язок Сполучених Штатів захищати таких "крихітних" союзників по НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?