Маск прокоментував скандал з дайвером, якого звинуватив в педофілії
Категорія
Світ
Дата публікації

Маск прокоментував скандал з дайвером, якого звинуватив в педофілії

Маск прокоментував скандал з дайвером, якого звинуватив в педофілії
Джерело:  online.ua

 Генеральний директор SpaceX і Tesla Ілон Маск вибачився перед британським дайвером Верноном Ансвортом, якого раніше звинуватив у педофілії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter бізнесмена.

"… Мої слова були сказані у гніві, після того, як містер Ансворт кілька разів сказав неправду і припустив, що я вчинив сексуальний акт з міні-субмариною, побудованою в якості жесту доброї волі та згідно з вимогами, які встановив лідер команди дайверів. Незважаючи на це, його дії на мою адресу не виправдовують моїх дій, і я приношу вибачення містерові Ансворту і компанії, яку представляю як лідер. Вина моя і тільки моя", - написав Маск.

Нагадаємо, що Ансворт брав участь у рятувальній операції з підняття дитячої футбольної команди із затопленої печери в Таїланді і розкритикував створену для цієї операції Маском субмарину. У відповідь бізнесмен назвав його "педо-хлопцем" і заявив, що готовий поставити долар на свою правоту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  американський підприємець Ілон Маск зібрав та протестував міні-субмарину, яку він створив спеціально для порятунку дітей, що застрягли в затопленій печері у Таїланді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?