ЗМІ з'ясували, що глава Київської ОДА може діяти в інтересах екс-регіонала Москаленко
Категорія
Економіка
Дата публікації

ЗМІ з'ясували, що глава Київської ОДА може діяти в інтересах екс-регіонала Москаленко

ЗМІ з'ясували, що глава Київської ОДА може діяти в інтересах екс-регіонала Москаленко
Джерело:  golos.ua

Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган не є самостійним політиком, а діє в інтересах колишнього регіонала Ярослава Москаленко, зараз очолює у Верховній Раді депутатську групу «Воля народу».

Про це йдеться в статті видання « Народна правда», передає ІА « Голос.UA », повідомляє ONLINE.UA.

«Побічно близькість Олександра Горгана і Ярослава Москаленко простежується в тому, що обидва вони в один і той же час працювали в органах влади одного і того ж регіону. Зокрема, Москаленко з 2007 по 2010 рр. очолював Вишгородська райрада, а з квітня 2010 по серпень 2010 року працював головою Вишгородської районної державної адміністрації. У свою чергу Горган з 2005 по 2010 рр. був депутатом Вишгородської міськради. Очевидно, ще в ті часи і склалася їх ланка «ведучого» і «веденого», - йдеться в матеріалі.

Відзначається, що інформацію про «підзвітність» Горган перед Москаленко неодноразово підтверджували чиновники, політики і активісти.

«Це людина, наближена до Віктора Медведчука і Ярослава Москаленко. Він працював у Медведчука в СДПУ (о), очолював молодіжну організацію. Але його прізвище тоді була Лялька. Наскільки мені відомо, в 2004 році він був одним з організаторів Антимайдану. Після цього змінив прізвище», - розповів керівник Київської обласної організації партії «Батьківщина» Костянтин Бондарєв.

«Насправді претензії до мене виходять від« прабатька »губернатора Горган - нардепа Ярослава Москаленко. Він і колишній глава Яготинської РДА Володимир Семеняка - злодюга і бандюга, який грабував весь район, очолював РДА при Партії регіонів, дерибанив землю і поставляв кадри на Антимайданом - це хороші друзі. Коли Горган нарешті впихнули в адміністрацію, Семеняка стрибав від радості і всюди хвалився, що, мовляв, «Горган у мене в кишені», - зазначив екс-глава Яготинської РДА Олександр Дерунець.

Автори матеріалу також відзначають, що про свій вплив на Горган в інтерв'ю говорив і сам Москаленко. Зокрема, на запитання журналіста, чи часто з ним радиться губернатор Київської області, він відповів: «Так, раз в тиждень ми точно спілкуємося». Також Москаленко підтвердив, що група радників Київської ОДА, в яку входить він сам, була виключно його ініціативою.

«В результаті, Горган не залишається один. У нього є група радників, які його підтримують, підказують», - підкреслив лідер «Волі народу».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?