Названі кращі і найсмішніші комедії XXI століття
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названі кращі і найсмішніші комедії XXI століття

Названі кращі і найсмішніші комедії XXI століття
Джерело:  online.ua

Експерти авторитетного американського видання Rolling Stone склали новий рейтинг, в який включили кращі комедії XXI століття. У список найсмішніших фільмів, які вийшли з 2000 року, включили 50 комедій, передає ONLINE.UA.

Найкращою комедією XXI століття, за версією Rolling Stone, став фільм "Переможці шоу", який вийшов на екрани в 2000 році. Ця комедія про собак та їх господарів, які за всяку ціну намагаються вирвати перемогу для своїх вихованців на конкурсі.

Друге місце в рейтингу кращих комедій XXI століття зайняв фільм "У петлі", прем'єра якого відбулася в 2009 році. Ця картина знята в жанрі політичної сатири. Вона розповідає про те, як "вариться" дипломатія.

Третьою комедією сучасності стала картина "Дівичник у Вегасі" 2011 року. Ця весела мелодрама, головними героїнями якої стали подружки, що опинились в складних життєвих ситуаціях. Вони відправилися в божевільний Лас-Вегас, де відірвалися по повній програмі.

В першу десятку кращих комедій XXI століття також увійшли наступні фільми: "Зведені брати", "Ідіократія", "Любов, що збиває з ніг", "Тоні Ердманн", "Зомбі на ім'я Шон", "Сорокарічний незайманий" та "Життя за кадром".

У рейтинг експерти включили ще кілька десятків картин, зазначивши, що скласти цей список було досить складно, так як у кожного з 19 сценаристів, який брали участь в складанні ТОПу, відрізняються уявлення про смішне. Проте їм вдалося виділити з усього кінематографа сучасності кращі комедії, в число яких потрапили такі фільми як "Американський психопат", "Фантастичний містер Фокс", "Гарольд і Кумар йдуть у відрив", "Суперперці", "Паскудне дівча". У ТОП найсмішніших комедій XXI століття також потрапили картини "Смерть Сталіна" і "Леді Берд", що вийшли на екрани в 2017 році.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Rolling Stone назвав кращу пісню XXI століття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?