В Білому домі погасло світло, коли Трамп говорив про Путіна та розвідку
Категорія
Політика
Дата публікації

В Білому домі погасло світло, коли Трамп говорив про Путіна та розвідку

В Білому домі погасло світло, коли Трамп говорив про Путіна та розвідку
Джерело:  online.ua

В одному з приміщень Білого дому, де президент США Дональд Трамп розповідав журналістам про результати зустрічі з Путіним, погасло світло. Це сталося після того, як він заявив, що згоден з висновками американських спецслужб щодо втручання Росії у вибори президента США 2016 року

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.

Американський лідер сказав, що він "повністю вірить і підтримує американські розвідувальні органи", і на цих словах в приміщенні раптово погасло світло.

"Упс, вони вимкнули світло. Це, мабуть, розвідувальні служби", - сказав Трамп. "Хлопці, усі в порядку? Це було дивно, але все в нормально", - додав він після того, як світло знову ввімкнулося, а потім продовжив свою прес-конференцію щодо результатів переговорів з очільником Кремля.

Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий актор та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер жорстко розкритикував виступ американського лідера Дональда Трампа  на прес-конференції з президентом РФ Володимиром Путіним, назвавши його "розкислою макарониною" і маленьким фанатом очільника Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?