Вимагаємо пояснень: Київ звернувся до США після саміту Трампа і Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Вимагаємо пояснень: Київ звернувся до США після саміту Трампа і Путіна

Вимагаємо пояснень: Київ звернувся до США після саміту Трампа і Путіна
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Офіційний Київ просить роз'яснень у Вашингтона про нібито обговорення на зустрічі президентів США і Росії Дональда Трампа і Володимира Путіна в Гельсінкі "нових пропозицій" щодо врегулювання ситуації на Донбасі і в анексованому Криму.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на свої джерела в дипломатичних колах, передає ONLINE.UA.

"Україна запросила офіційних роз'яснень у Вашингтона про нібито обговорення на американо-російській зустрічі в Гельсінкі" нових пропозицій з врегулювання ситуації в південно-східних регіонах України", про що заявив президент Росії у своєму інтерв'ю російським ЗМІ", - зазначило джерело агентства.

Окрім того, співрозмовник також додав, що Київ запропонував Вашингтону офіційно спростувати цей факт у разі непідтвердження інформації.

Зазначимо, раніше Петро Порошенко заявив, що очільник Кремля Володимир Путін під час прес-конференції з американським лідером Дональдом Трампом обмовився і визнав незаконну анексію Криму.

Як повідомляв ONLINE.UA, після зустрічі в Гельсінкі Путін заявив, що у них з американським лідером Дональдом Трампом з’явилися нові ідеї щодо України. За його словами, під час саміту обговорювалися способи врегулювання ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?