Переписали історію: Кремль викривив фразу Путіна про референдум в Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Переписали історію: Кремль викривив фразу Путіна про референдум в Криму

Переписали історію: Кремль викривив фразу Путіна про референдум в Криму
Джерело:  online.ua

Прес-служба Кремля у стенограмі промови президента Росії Володимира Путіна на саміті в Гельсінкі змінила скандальну цитату про організацію незаконного референдуму в Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Зазанчимо, що в ході прес-конференції за підсумками переговорів з Трампом Путін сказав: "Ми вважаємо, що ми провели референдум в суворій відповідності до міжнародного права, до статуту Організації Об'єднаних Націй. Для нас, для РФ, це питання закрите. Все".

У розшифровці, яку оприлюднила прес-служба Кремля, друге "ми" в цьому реченні пропущено. Тобто Кремль прибрав згадку про те, що фактично Росія була організатором референдуму.

Нагадаємо, що раніше президент Петро Порошенко заявив, що очільник Кремля Володимир Путін під час прес-конференції з американським лідером Дональдом Трампом обмовився і визнав незаконну анексію Криму.

"Пам’ятаєте відповідь Путіна? Він смішний, я не думаю, що все це помітили, але Путін заявив: ми, маються на увазі росіяни, провели референдум і захопили його. Не українці, не українська влада, не український народ, а вони провели референдум. Це ще один переконливий доказ незаконної анексії", — пояснив Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент США Дональд Трамп після переговорів тет-а-тет з главою РФ Володимиром Путіним заявив про "дуже добрий початок" двостороннього саміту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?