Особистий протест: у брошках Єлизавети II під час зустрічі з Трампом помітили таємне послання
Категорія
Світ
Дата публікації

Особистий протест: у брошках Єлизавети II під час зустрічі з Трампом помітили таємне послання

Особистий протест: у брошках Єлизавети II під час зустрічі з Трампом помітили таємне послання
Джерело:  online.ua

Кілька днів тому президент США Дональд Трамп і його дружина Меланія з офіційним візитом відвідали Велику Британію. 13 липня у них відбулася зустріч з королевою Єлизаветою II, яку до сих пір обговорюють в мережі. Користувачі помітили в прикрасах королеви тролінг глави Білого дому - вони вважають, що своїми аксесуарами Єлизавета II тонко висловила особистий протест проти політики Трампа, передає ONLINE.UA.

Спостережні користувачі соцмереж уважно вивчили брошки Єлизавети II, які вона одягала під час перебування у Великій Британії Дональда і Меланії Трамп. Як виявилося, в день прибуття американського лідера і першої леді США в Лондон королева одягла брошку у вигляді зеленої квітки, яку їй подарували Барак і Мішель Обама під час зустрічі в 2011 році.

"Якби це була звичайна американська брошка, було б просто смішно. Але вона вибрала саме цю. Мішель і Барак Обама купили її особисто для королеви",- написала одна з користувачок Twitter під ім'ям Джулія.

У другий день перебування Трампа з дружиною в Лондоні Єлизавета II одягла сапфірову брошку матері, яку та одягала на похорон батька королеви, короля Георга VI. Цією брошкою, на думку британців, вона хотіла показати своє справжнє ставлення до президента США.

У заключний день візиту перших осіб США до Великої Британії Єлизавета II вибрала брошку, подаровану екс-генерал-губернатором Канади Девідом Джонстоном. Вони вважають, що таким чином королева хотіла висловити своє несхвалення з приводу погіршення відносин між США і Канадою.

"Проти кого постійно виступає Трамп? Мова йде про країну Співдружності і одному з головних союзників Великої Британії",- прокоментували користувачі вибір брошки Єлизаветою II в третій день перебування Трампа в Лондоні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меланія Трамп не змогла стримати емоцій при зустрічі з Путіним в Гельсінкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?