Forbes назвав найбільш високооплачуваних акторів і музикантів в світі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Forbes назвав найбільш високооплачуваних акторів і музикантів в світі

Forbes назвав найбільш високооплачуваних акторів і музикантів в світі
Джерело:  online.ua

Експерти журналу Forbes склали новий рейтинг найуспішніших знаменитостей. У ньому вони виділили найбільш високооплачуваних акторів, музикантів та інших знаменитих людей, передає ONLINE.UA.

Скриншот (forbes.com)

Найбільш високооплачуваним актором, за версією Forbes, став Джордж Клуні. За даними видання, за останній рік він заробив 239 млн доларів. Відзначається, що більшу частину прибутку Клуні отримав з продажу своєї компанії Casamigos, яка займалася виробництвом текіли.

У рейтинг найуспішніших знаменитостей також увійшли ще кілька акторів. Серед них герой "Форсажу" Дуейн Джонсон на прізвисько Скеля з прибутком в 124 млн доларів і зірка фільму "Месники: Війна нескінченності" Роберт Дауні-молодший, прибуток якого склав 81 млн доларів.

Найуспішнішими музикантами в новому рейтингу Forbes стали учасники групи U2 - вони заробили за останній рік 118 млн доларів. Також в список найуспішніших знаменитостей потрапили учасники групи Coldplay з доходом в 115,5 млн доларів і співак Ед Ширан, прибуток якого оцінюється в 110 млн доларів.

Слід зауважити, що найбагатшою знаменитістю на планеті став боксер Флойд Мейвезер. За останній рік він заробив 285 млн доларів, 275 з яких отримав за бій з Конором Макрегором.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерти Rolling Stone назвали найкращу комедію XXI століття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?