Особливо агресивний: радник Макрона побив учасника демонстрації
Категорія
Світ
Дата публікації

Особливо агресивний: радник Макрона побив учасника демонстрації

Особливо агресивний: радник Макрона побив учасника демонстрації
Джерело:  online.ua

Радник президента Франції Еммануеля Макрона, Александр Беналль, побив одного із учасників першотравневої демонстрації у Парижі. Після інциденту він швидко втік з місця події.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Le Figaro.

Конфлікт між правоохоронцями і демонстрантами розгорівся на площі Контрескарп в 18:00. Один з активістів зафільмував все, що відбувалося. В певний момент поряд з поліцією з'явився ще один чоловік у поліцейському шоломі, який спочатку накричав на одну з учасниць протесту, а потім почав бити молодого чоловіка, вже поваленного на землю правоохоронцями.

  "Він був особливо агресивним. Він боявся, що його впізнають, тому швидко втік з місця події"- розповів автор відеозапису.

Пізніше стало відомо, що це був Александр Беналль, радник президента Франції Еммануеля Макрона. У Єлисейському палаці підтвердили, що 1 травня він дійсно був на демонстрації як "спостерігач" з боку поліції. Про побиття там дізналися практично відразу і поінформували президента, який вимагав покарати співробітника.

"Беналля відсторонили від роботи на два тижні, а зараз він займається забезпеченням безпеки на заходах Єлисейського палацу", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент Франції Еммануель Макрон публічно висварив хлопчика, який назвав його "Ману".  Макрона неодноразово критикували за те, що він використовує грубу лексику та не проявляє співчуття до бідних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?