Трамп висунув гучне звинувачення Путіну за втручання у вибори в США
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп висунув гучне звинувачення Путіну за втручання у вибори в США

Трамп висунув гучне звинувачення Путіну за втручання у вибори в США
Джерело:  cbsnews.com

Американський глава Дональд Трамп вважає російського главу Володимира Путіна особисто відповідальним за втручання у вибори 2016 року. Він заявив, що буде "примушувати" очільника Кремля відповідати за незаконні дії.

Про це лідер США заявив в інтерв'ю телеканалу CBS, передає ONLINE.UA.

Визнавши особисту відповідальність Путіна за втручання в президентські вибори в США, Трамп підкреслив, що багато разів раніше погоджувався з твердженням, що Росія дійсно втручалася у виборчий процес. Президент США додав, що вважає Путіна відповідальним за це, тому що він відповідає за керівництво країною.

"Що ж, я б вважав, тому що він відповідає за керівництво країною. Точно так же, як і я вважаю себе відповідальним за те, що відбувається в моїй країні. Так що, безумовно, як лідера держави, слід було б вважати його відповідальним, да ", - стверджувально відповів Трамп на питання, чи вважає він Путіна особисто відповідальним за втручання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після переговорів з Путіним в Гельсінкі Трамп запевнив, що американські санкції проти Росії залишаться в силі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?