Отруєння Скрипаля: поліція встановила підозрюваних
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: поліція встановила підозрюваних

Отруєння Скрипаля: поліція встановила підозрюваних
Джерело:  online.ua

Поліція Великої Британії вдалося встановити підозрюваних у справі про отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у Солсбері. За попередніми даними, до замаху причетні "кілька росіян".

Про це повідомляє Press Association з посиланням на джерело, знайоме з ходом розслідування, передає ONLINE.UA.

Видання зазначає, що зараз ведуться пошуки більш ніж однієї людини.

"Слідчі вважають, що вони встановили підозрюваних, які вчинили напад з допомогою "Новачка", через систему відеоспостереження, і звірили це з персональними даними людей, які в'їхали в країну приблизно в цей час. Вони (слідчі - ред.) впевнені, що це росіяни", — розповіло джерело.

Раніше також стало відомо, що до організації отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в британському Солсбері причетна група з шести чоловік, яку очолювала жінка-офіцер. Таке припущення виникло в ході розслідування інциденту з отруєнням в Еймсбері.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  британська влада має намір викупити будинок Скрипаля та поліцейського Ніка Бейлі, який першим прибув на місце події і постраждав від отруйної речовини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?