"АвтоКапітал" має намір оскаржити рішення суду, винесене на користь запорізького екс-дилера
Категорія
Економіка
Дата публікації

"АвтоКапітал" має намір оскаржити рішення суду, винесене на користь запорізького екс-дилера

"АвтоКапітал" має намір оскаржити рішення суду, винесене на користь запорізького екс-дилера

Компанія "АвтоКапітал" заявляє, що вважає рішення господарського суду міста Києва про задоволення позовної заяви "АвтоДом Запоріжжя" у справі №910 / 4298/18 про визнання недійсним розірвання дилерського договору між Приватним акціонерним товариством (ПАТ) "АвтоКапітал" та Товариством з обмеженою відповідальністю (ТОВ) "АвтоДом Запоріжжя" з ініціативи Генерального представництва Mercedes-Benz в Україні є необгрунтованим і має намір оскаржити дане рішення в апеляційному суді.
Про це йдеться на офіційному веб-сайті Генерального представництва Mercedes-Benz в Україні, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські Новини".

"Правова позиція Генерального представництва Mercedes-Benz в Україні непорушна, - зазначив генеральний директор" АвтоКапіталу "Ярослав Пригара. - Все що вживаються нами дії мають чіткі юридичні підстави, всі процедури по розірванню дилерського договору з колишнім дилером дотримані, що підтверджено представниками концерну Daimler AG, який, до слова, є стороною процесу і виступає на стороні "АвтоКапіталу". на наш погляд, рішення прийнято на основі оціночних суджень судді, який дав свою суб'єктивну оцінку сформованим п равоотношеніям. Ми впевнені, що рішення апеляційного суду буде винесено на підставі більш детального розгляду ситуації і глибокого розуміння закону ".

"АвтоКапітал" і далі буде використовувати всі доступні судові механізми для захисту своїх прав та ділової репутації.

Нагадуємо, що розірвання дилерського договору з ініціативи "АвтоКапіталу" було обумовлено грубими порушеннями колишнім дилером ТОВ "АвтоДом Запоріжжя" умов договору та стандартів корпоративної етики. Зокрема, дилерську підприємство не виконувало зобов'язання щодо розкриття реальних власників протягом року, своєчасно не повідомляло про зміни в структурі власності і не надало інформацію про кінцевих бенефіціаріїв (власників фізичних осіб).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?