Трамп пояснив, чому Путін не задоволений його політикою
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп пояснив, чому Путін не задоволений його політикою

Трамп пояснив, чому Путін не задоволений його політикою
Джерело:  interfax.com.ua

Президент США Дональд Трамп стверджує, що його політика щодо Росії є найжорсткішою, якщо порівнювати з колишніми президентами Штатів. Голова Білого дому підкреслив, що очільник Кремля Володимир Путін "добре це знає".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Не було президента більш жорсткішого щодо Росії, ніж я. Володимир Путін про це добре знає і не задоволений цим. Гадаю, президент Путін знає це краще, ніж хто-небудь, безумовно, набагато краще, ніж ЗМІ. Він розуміє це, і він не задоволений цим, і він не має бути задоволений цим", - підкреслив американський лідер.

Раніше стало відомо, що в Сенаті США запропонували викликати на слухання в Конгрес офіційного перекладача з боку США, який був присутній на приватній зустрічі Трампа й Путіна у Гельсінкі. Ця ідея з’явилася у сенаторки від Демократичної партії Джані Шахін. Цю пропозицію підтримав однопартієць Шахін — Чак Шумер. Він хоче "негайно" провести слухання з усіма високопоставленими членами делегації.

Як повідомляв ONLINE.UA, п ісля зустрічі в Гельсінкі президент Росії Володимир Путін заявив, що у них з американським лідером Дональдом Трампом з’явилися нові ідеї щодо України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?