Ryanair скасовує сотні рейсів - відома причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Ryanair скасовує сотні рейсів - відома причина

Ryanair скасовує сотні рейсів - відома причина
Джерело:  online.ua

Ірландська авіакомпанія Ryanair скасувала до 600 рейсів. В прес-службі лоукостера пояснили, що це рішення було прийняте через загрозу страйків бортпровідників у Бельгії, Португалії та Іспанії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Як стало відомо, цей страйк вплине на майже 50 тисяч пасажирів, які забронювали рейси з чи до згаданих країн 25 - 26 липня.

Авіакомпанія уже вибачилася за перебої в роботі.

"Ryanair зв'язалася з постраждалими пасажирами і повідомив, що якщо клієнти не отримали електронного листа або SMS-повідомлення, вони повинні розраховувати на подорож як заплановано. Варто зазначити, що на страйк заради вищих зарплат і кращих умов роботи планують вийти пілоти в Ірландії уже цього тижня - в п'ятницю, та наступного тижня у вівторок", - сказано в повідомленні.

Нещодавно стало відомо, що лоукостер Ryanair буде літати з України в 6 країн Європи. Рейси здійснюватимуться в наступних напрямках: в Барселону, Братиславу, Варшаву, Вільнюс, Лондон, Краків, Стокгольм, Гданськ, Вроцлав, Познань, Дюссельдорф. Очікується, що ці маршрути почнуть діяти в кінці жовтня 2018 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  українці бурхливо відреагували на прихід Ryanair в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?